Serap ÇALIŞKAN
BCC Catering Proje Sorumlusu

Toplu Yemek Hizmetleri

Günlük 65.000 kişinin üzerinde Avrupa Standartlarında yemek hizmeti veren Bilkent Holding çatısı altında yer alan bir firmayız.

Avrupa Standartlarına Uygun Üretim

Bu sayılara ulaşmak ve onu geçmek için, gıda sektöründe belirlenen evrensel standartları uyguladığımız gibi; personelimizi düzenli olarak eğitimlere sokarak onları güncel bilgi ve teknolojilerden haberdar ediyoruz.

İsteğe Özel Mutfak Ekibi Kurma

İdari ve operasyonel faaliyetlerin de yürütüldüğü merkezimiz ve merkez mutfağımız, Bilkent Üniversitesi’nde bulunmaktadır. Bunun dışında, her birinin başında yöneticileri bulunan birçok ilde temsil edilmekteyiz. Ayrıca, istenen yerde özel mutfak kurarak, üretim ve dağıtım hizmeti de verebilmekteyiz.

Denetimde Standart

Kurumsal bütünlük inancımız gereğince, merkez ve temsilciliklerin ürün ve hizmet kalitelerinde hiçbir fark bulunmamaktadır. Satın almadan ürün işlemeye, temizlikten ilaçlamaya kadar, merkezde geçerli olan bütün kurallar ve denetimler, direktörler denetiminde aynı standartlarla uygulanmaktadır

Bildirim Yönetimi

Sağlıklı bilgi akışı için, kendi bünyemizde bir yazılım geliştirdik. C-Pack. Bütün geribildirimleri kayıt altına alıyor; birimlerin kendi içlerinde, diğer birimlerle ve müşterilerle doğru iletişim kurmalarını sağlamış oluyoruz.

(Teklif verme aşamasında; çalışan profili, istekler, mönü kap sayısı, gramajlar, reçeteler, ekipmanlar belirleniyor. Satınalma aşamasında; tedarikçi firma bilgileri, sahip olması gereken belgeler, stoklu maliyet bilgileri, satış ve irsaliye belgeleri müşteriye sunuluyor. Üretim aşamasında; mönülerin gramaj ve reçetelere uygunluğu raporlanıyor.)

Blast Chiller Sistemi

Aşçılarımız yemeklerin pişirilmesinde son teknolojiyi içeren konveksiyon fırınları, soğutulmasında ise ‘Blast Chiller’ sistemini kullanmaktadır.

(Blast Chiller Sistemi: Yemeğin iç sıcaklığını 90 dakikada +3C’ye düşürür.)

Kontrol Aşaması

Her sabah; gıda mühendislerimiz, bakteri üremesini engelleyebilmek için yemeklerin iç sıcaklık değerlerini kaydeder; her yemekten numune alır, bunları 72 saat muhafaza eder.

Yine her sabah; tadım ekibi tarafından tüm yemekler kontrol edilir; sorunlar ilk elden çözüme ulaştırılır.

(Tadım ekibi: Direktör, üretim müdürü, aşçıbaşı, sorumlu usta, gıda mühendisi, diyetisyen)

Besin Değerleri

Diyetisyenlerimiz, yemeklerin besin değerlerini ayrıntılı biçimde kayıt altına alır, bizler de bu bilgileri müşterilerimizle paylaşırız.

Adrese Teslim

Bünyelerinde özel mutfak kurduğumuz yerlerde, üretimi ve dağıtımı, kurduğumuz o mutfak üzerinden sağlarız. Kendi bünyemizde hazırlanan yemekleri ise, gidecekleri adrese termoportlar ile taşırız.

(Termoport: Bakteri üremesini engelleyen ve sıcak-soğuk zinciri bozulmadan ısıyı 5 saat boyunca -20C / +100C muhafaza eden, büyük, kapaklı taşıma kutuları.)

 

Çağrı merkezi

444 83 02

 

BCC Catering web sayfası için TIKLAYINIZ.
BCC Catering çözüm ortakları için TIKLAYINIZ.